Financiële of materiële bijdrage

Ons belangrijkste doel is uiteraard zoveel mogelijk geld te kunnen overmaken naar Stichting Roparun. U kunt hierbij denken aan een financiële bijdrage, maar het ter beschikking stellen van materiaal is ook een optie. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor alle benodigdheden tijdens de Roparun. Denk hierbij aan:

 

– Vervoer/brandstof;
– Massage-/verzorgingsmiddelen;
– Eten/drinken;
– Navigatie/communicatie;
– Fietsen;
– Loopkleding;
– Poloshirts;
– Trainingspakken.

Sponsormogelijkheden

Uiteraard kunnen wij niet voor u bepalen wat haalbaar is. Wel willen we u hierbij een overzicht geven van de mogelijkheden:

 

U word topsponsor
U word hoofdsponsor
U word sponsor 

 

Afhankelijk van uw bijdrage kunt u denken aan:

 

– Vermelding van uw bedrijfslogo op onze website en diverse social media;
– Uw naam prominent op onze lopershirts;
– Uw bedrijfsnaam prominent vermeld op de volgvoertuigen van ons team.

 

Op 10 juni komen wij aan in Rotterdam. Dit is voor u als sponsor natuurlijk erg interessant. De belangstelling bij de aankomst is elk jaar gigantisch groot. Dé gelegenheid om uw naamsbekendheid te vergroten en uw bedrijfsnaam te verbinden aan dit fantastisch goede doel!

Wij bespreken de diverse mogelijkheden graag met u persoonlijk. Neem hiervoor contact via het contactformulier of via team77mbr@gmail.com.

Donatiemodule

Wij zijn ook blij met iedere donatie! U kunt rechtstreeks op onze teampagina een donatie doen via de donatiemodule. Bijkomend voordeel is dat de donatie aftrekbaar is van de belasting aangezien hij rechtstreeks wordt gedaan aan Stichting Roparun. U kunt uw gift ook storten op rekeningnummer NL84 RABO 012.58.59.341 t.n.v. Stichting Team 77 Midden-Brabant.