Vliegbasisloop

Heb je altijd al op een militaire start- en landingsbaan willen rennen dan is dit je kans. Schrijf je snel in (via de link onderaan deze pagina) want de inschrijvingen zijn beperkt, slechts 300 startbewijzen zijn beschikbaar

Vliegbasisloop 2020 is gecanceld.

Beste deelnemer(s),

De Vliegbasisloop, die op zaterdag te Woensdrecht zou plaatsvinden ten behoeve van De Roparun gaat tot onze spijt niet door.

Het RIVM heeft voor de heel Nederland de richtlijnen met betrekking tot het Coronavirus sterk aangescherpt. In navolging daarvan heeft de Nederlandse Darts Bond haar lid organisaties geadviseerd om alle wedstrijden in Noord-Brabant tot 1 juni af te gelasten. Vanuit Team 77 Midden-Brabant en 3DL geven we gehoor aan dit advies en hebben we besloten de vliegbasisloop niet door te laten gaan, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

We betreuren deze beslissing en realiseren ons dat velen van jullie (net als wij zelf) naar de Vliegbasisloop uitkeken, maar hopen op jullie begrip.

Omdat we hopen op een snelle bestrijding van het Coronavirus hebben wij het evenement moeten cancelen

Wij retourneren u inschrijfgeld. Omdat u met uw deelname aan de Vliegbasisloop (en daarmee vele mensen met kanker) ondersteunde, willen we u ook de mogelijkheid bieden om uw inschrijfgeld als donatie te laten bestaan. Als u hiervoor kiest, verzoeken wij het aan ons door te geven.

Vliegbasis Woensdrecht vormt op zondag 19 april 2020 het decor voor een uniek evenement. Dan organiseert Roparun Team 77 (Midden-Brabant) in samenwerking met medewerkers van de Koninklijke Luchtmacht de eerste vliegbasisloop op Vliegbasis Woensdrecht. Na twee zeer succesvolle edities (2016 en 2017) op Vliegbasis Gilze-Rijen is dit jaar de vliegbasisloop verplaatst naar Vliegbasis Woensdrecht.

 

De 2020 editie van de vliegbasisloop zal starten en eindigen op de startbaan van de vliegbasis. Er zal een afwisselend parcours van 10K worden gelopen op zowel verharde als onverharde wegen langs verschillende onderdelen van de vliegbasis. Later zullen meer details bekendgemaakt worden.

 

De opbrengst van de vliegbasisloop komt geheel ten goede aan de Stichting Roparun. De vliegbasisloop is voor iedereen toegankelijk, zowel voor defensiepersoneel als voor externen.

 

De kosten voor de vliegbasisloop zijn slechts €10 per deelnemer. Er zullen geen medailles worden uitgereikt maar er zullen wel unieke foto’s worden gemaakt tijdens het evenement.

Info

– Datum: 19 april 11:00 uur
– Prijs: €10 per deelnemer
€ 2 per toeschouwer
– Locatie Vliegbasis Woensdrecht
– Aantal deelnemers: Max. 300 deelnemers
– Toeschouwers: Max. 2 toeschouwers per deelnemer

Toeschouwer

 

Elke deelnemer mag maximaal twee toeschouwers meenemen (kinderen onder 16 jaar mogen altijd mee). Toeschouwers dienen wel aangemeld te worden om toegang tot de vliegbasis te krijgen. Wij vragen voor elke toeschouwer een vergoeding van €2 per persoon. Ook deze kosten komen volledig ten goede van de Stichting Roparun.

Inschrijfformulier

Voor toegang tot de basis noodzakelijk om uw Document nr van uw legitimatie door te geven
Type indentificatie:

Ik ga mee als: